Ajankohtaista

Louhen Sydämen kvanttihypnoosimatkat
Kvanttihypnoosimatkat ig.png

Tervetuloa kuulostelemaan ryhmämatkalle, mitä sisäinen viisautesi haluaa sinun tietävän juuri nyt. Saat samalla vaikuttavaa energiahoitoa.

Järjestän kotonani 3 krt kvanttihypnoosimatkan 3., 10. ja 17.5. Olet tervetullut kaikkiin tai vain osaan matkoista. Mukaan mahtuu 6 matkaajaa. Paikkasi voit varata osoitteesta: arja.t.ottman@gmail.com. Ilmoittautuessasi saat osoitteen ja lisäinfoa.

Oviraha 1-20 €:n lahjoitus varallisuutesi mukaan. Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan.

Vapputarjous!!!

Vapun kunniaksi nopeimmille kvanttihypnoosi (lähi tai etä) 100 €:n tasarahalla (norm 130e). Koskee toukokuun ekalle ja tokalle viikolle varattuja aikoja. Varaa: https://nettiaika.fi/LouhenSydan

Kunpa me kaikki ymmärtäisimme jatkuvasti, millainen valo sisällämme loistaakaan! On toki myös varjot, nuo niin arvokkaat opettajamme, jotka koittavat meitä kaikin voimin pienentää. Monen vuoden ajan siinä usein onnistuvatkin. Mutta kun pääset käsiksi omaan valoosi ja ymmärrät sen voiman, voit alkaa muuttaa elämääsi haluamaasi suuntaan. Puhun tätä siis samalla tässä itselleni. Monta varjoa olen jo kohdannut ja tuonut valoon, mutta kai niitä riittää tälle elämä-nimiselle matkalle, jonka tässä kehossa kuljen, ihan loppuun asti. Ja niin sen kaiketi kuuluu ollakin. Elämä on ihmisenä kasvamista ja sen oman valon löytämistä. Ei kuitenkaan hampaat irvessä puskemalla vaan luontaisia syklejä ja omaa vauhtia noudattaen. Niin tai mikä minä olen sanomaan, miten sen kuuluu mennä. Kullakin on polkunsa ja tapansa.

Jos haluat tulla etsimään omaa hukassa olevaa valoasi, varaa aika kvanttihypnoosiin (onnistuu siis myös etänä esim. zoomin tai skypen kautta), nopeimmille vain satasella, ks. yllä

Kvanttihypnoosi voi olla sinulle portti omaan valoosi.

photo_2022-04-28_16-13-17.jpg