top of page

Tarinani jatkoa etusivulta

Aloin löytää itseni yhä useammin erilaisilta kursseilta ja koulutuksista, sillä janosin lisää tietoa ja ymmärrystä elämästä ja itsestäni. Opiskelin ayurvedaa, valmistuin hierojaksi, suoritin terveydenhoidon perusopinnot. Opiskelin varputaitoa, kristalliakupunktiota, selvänäköisyyttä, energiahoitoa, kvanttihoitoa. Luin paljon henkistä kirjallisuutta. Koska ymmärrykseni maailmankaikkeudesta ja ihmisestä laajeni, energiahoitaminen alkoi kutsua kaikkein eniten. 

Energiahoitajaksi opiskellessani näet ymmärsin, että voin päästää irti vanhoista uskomuksistani ja peloistani. Olin kokenut eläväni toisten elämää, mutta en uskaltanut tehdä isoja muutoksia, koska pelkäsin loukkaavani läheisiäni. Miellyttäjä minussa kaipasi hyväksyntää. Olin tottunut olemaan muiden kannattelija, enkä edes tunnistanut kunnolla omia tarpeitani.

 

Oli siis aika astua uuteen elämään, alkaa tutustua kunnolla itseeni ja elämäntehtävääni. Niinpä rysäytin elämäni  kertaheitolla uuteen uskoon, muutin eri paikkakunnalle, hoidin itseäni monella eri tavoin ja eheydyin. Sillä tiellä olen edelleen ja onnellisena saan toteuttaa itseäni kutsumukseni parissa, auttajana, kanssakulkijana. 

IMG_2926_edited.jpg
pitkospuut.jpg

Jos olet kyllästynyt eläämäsi siten kuin sitä nyt elät, palveluni voivat auttaa sinua löytämään itsestäsi sen rauhan ja voiman, joita juuri nyt tarvitset kyetäksesi muuttamaan sitä. Voin toimia siltanasi ulkoisen ja sisäisen maailmasi välillä. Jos koet suorittavasi elämää, saat hoidossani rentouttavan hengähdyshetken, joka saattaa tuoda tullessaan myös vapautumisen jostain turhasta, joka ei enää palvele sinua. Jos sinulta puuttuu rohkeutta ja ponnekkuutta tarttua johonkin muutosta vaativaan asiaan, esimerkiksi kvanttihypnoosi saattaa auttaa sinua pääsemään tuosta pelostasi. Niin on käynyt minulle ja monille muille. 

Sinun on mahdollista löytää tie takaisin yhteyteen omaan sydänviisauteesi, joka on aina oikeassa ja tietää, mikä sinulle on parhaaksi. 

Ryhmissä pääset kokemaan vertaistukea ja yhteyttä muiden osallistujien kanssa. Tulet kuulluksi ja nähdyksi juuri sellaisena kuin sillä hetkellä olet.

Olen läsnä sinua varten ja pitkä kokemukseni (30 v itsehoitoa ja yli 10 vuotta muiden hoitoa ja auttamista) luo hyvän pohjan kohtaamisellemme. 

Tutustu tarjoamiini palveluihin alla olevien linkkien kautta. 

Mitä voin tarjota sinulle?
bottom of page