top of page

Sielun tehtävä

Tänään haluan puhua sielun tehtävästä elämässämme. Kun elin Maan päällä, olin yhtä sieluni kanssa, tiesin tarkalleen, missä se oli oli ollut mukana ja missä se tulisi olemaan mukana tulevaisuudessa. Tiesin, että korkeampi minäni, jonka kanssa myös olin yhtä, johtaisi minua ja että voisin luottaa tuohon sisääni rakennettuun kompassiin kaikissa tilanteissa. Silloin tällöin loin yhteyden suoraan Isään ja sain sitä kautta tietoa siitä, kuinka minun tuli toimia. Voidaan sanoa, että Isä oli hallituksen puheenjohtaja ja minä itse yhdessä korkeamman minäni ja intuitioni kanssa toimitusjohtaja.


Sielun tehtävä on kuistata korvaasi niin, että tiedät olevasi oikealla tiellä. Sielu ja korkeampi minäsi ovat erillisiä, mutta samanaikaisesti niiden välillä vallitsee yhteisymmärrys. Syntyessäsi sinulla on mukanasi sielusi, joka antaa sinulle tehtävän. Sen toteutat fyysisessä hahmossasi niin hyvin kuin kykenet yhdessä korkeamman päätösvaltasi, korkeamman minäsi kanssa. Joskus korkeamman minän on vaikea saada kuuluville ajatuksiaan ja joskus on niin, että se hitaasti mutta varmasti saa äänensä kuuluville intuition kautta, joka on tunne sydänalassa. Ihminen on ymmärtänyt, että se on kaikkein tärkein apuväline elämässä esimerkiksi silloin, kun täytyy tehdä päätöksiä. Intuitiosta tulee meille jokapäiväistä ravintoa eikä sitä enää pidetä epäilyttävänä tai sellaisena, jonka olemassaoloa ei voida näyttää toteen. Tämänhetkinen käsitys maailmasta muuttuu hitaasti.


Haluan myös tässä yhteydessä mainita sen, että maailma on muuttuva olemus. Kun elin Jeesus-nimisen miehen hahmossa, olin päivittäin yhteydessä Äiti Maahan. Tiesin, että hän oli elävä olento, toisella tavoin kuin minä, ja että hänellä oli erilainen tehtävä. Hänen tehtävänään on kestää kaikki se paha, mitä häntä vastaan tehdään. Äiti Maa on olento, joka voi olla vuorovaikutuksessa hengellisesti valaistuneiden ihmisten kanssa. Nämä tietävät kertoa, että juuri nyt on tilanne hyvin uhanalainen Maapallolla johtuen siitä, että Äiti Maa on ympäristötuhojen vaikutuksille alttiina. Hänen vetensä on myrkytetty ja maansa hapan jätteistä; hänen sisäinen suonistonsa on täynnä metalleja ja hiiltä, jotka pysyvästi tulevat jäämään maahan.


Ihmisen kehitys energia-alueella hidastuu ja etusijalle ei aseteta vaihtoehtoisia energialähteitä. Sellaisia ongelmia ei ollut "minun aikanani". Silloin oli vain luonnonkansoja, jotka ymmärsivät arvostaa hyvää suhdetta Äiti Maahan ja pyrkivät säilyttämään sen. Minä puolestani sain selkeitä neuvoja ja ohjeita Äiti Maalta siitä, mitä minun tuli tehdä. Niinpä järjestin joskus seuraajieni kanssa mietiskelytilaisuuksia, jotka oli tarkoitettu Maan voiman vahvistamiseen ja sen kykyyn hoitaa ja ruokkia niitä ihmisiä, jotka tuolloin elivät. Ihmisethän olivat tuolloin alttiimpia luonnonoikuille ja niinpä mitä useammat keskittyivät mietiskelyssään hengissäsäilymiseensä, sitä parempi.


Näin on myös tänä päivänä. Osalla teistä on tehtävänänne se, että pidätte huolta luonnosta. Tunnette sen siitä, että koette jatkuvasti vetoa mennä luontoon ja mietiskelette usein luonnon helmassa aivan omasta mielijohteestanne. Sitä teidän tulee jatkaa. Toisilla taas on tehtävänään huolehtia ihmisistä ja auttaa heitä hädässään. Aivan liian monet ovat tänä päivänä eksyksissä ja tarvitsevat apua useimmissa elämänsä asioissa. Tämä luo tietynlaisen riippuvaisuuden, joka ei ole hyväksi, mutta samanaikaisesti on tärkeätä, että ihmiset saavat tarvitsemansa avun.


Haluan tällä kertoa, että se, mitä tapahtui 2000 vuotta sitten ei poikkea siitä, mitä tapahtuu nyt. Silloin oli monia, jotka ymmärsivät, että ihmiskunta kuuluu suurempaan kosmiseen kokonaisuuteen ja että tarkoitus on hoitaa niin hyvin kuin mahdollista se tehtävä, jonka kukin on saanut elämäänsä eikä pyrkiä laistamaan vastuusta, joka nyt on jokaisen harteilla. Monet ymmärtävät tämän myös nyt, mutta eivät huolehdi vastuustaan johtuen siitä yli-inhimillisestä taakasta, jota kaikki saavat kantaa. Se perustuu kaikkiin niihin aineellisiin, korkeateknologisiin ja taloudellisiin vaatimuksiin, joita ihmisillä elämässään on. Jokaisen teistä täytyy siis laajentaa näkökulmaansa ja mietiskellä omaa tilannettaan. Näinkö elämää tulee elää vai voisiko olla niin, että ainakin tietyillä alueilla olisi mahdollista tehdä muutoksia?


Teksti on teoksesta "Kirja Jeesuksen Elämästä" / Anna Berg (www.michaelkirjat.fi)


Halusin tämän otteen tähän lainata, sillä pidän tuosta selkeästä tavasta kuvata sielun ja korkeamman tietoisuuden eroa ja ainakin minulle tuo teksti resonoi kovasti.


#sieluntehtävä, #korkeampitietoisuus, #kirjajeesuksenelämästä, #annaberg111 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page