top of page
Kvanttihypnoosimatkat 

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka tapahtuu joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia rakkaudelliselta lähteeltä, ja yleensä sen aikana on koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen mitä hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Kokemus on henkilökohtainen vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. 

Kannustan ihmisiä mukaan ryhmätapahtumiin, koska ryhmänä saamme aikaan huomattavasti enemmän kuin yksin. Kvanttihypnoosihoidon kehittänyt Dolores Cannon kirjoitti kirjassaan The search for hidden sacred knowledge: "Työssäni on monta kertaa korostunut mielen voima keskittymisessä ja luomisessa. Tärkeä viesti (asiakkaiden korkeimmalta tietoisuudelta) on, että jos yhden ihmisen mielen voima voi muuttaa olosuhteita, niin kuvittele mitä ryhmä voi saada aikaan. Jos saa ryhmän ihmisiä keskittymään yhteen asiaan niin se voi muuttaa maailmaa ja todella saada ihmeitä aikaan. Koska ryhmän voima ei ole ainoastaan moninkertainen vaan paljon paljon enemmän. Ryhmällä on valtava voima.” 

 

Näissä tilaisuuksissa autamme toisiamme keskittymään rakkauden ohjaukseen ja näin vapautumaan pelon harhakuvista.

Energiahoidot

 

Teen energiahoitoja etänä isommallekin porukalle. Voit ottaa hoidon vastaan mukavasti kotonasi sängyllä lepäillen.  Ilmoitan niistä erikseen facebookissa Louhen sydän -sivulla.

Äänityöpajat

 

Vapaa ääni, oma ääni, hoitava ääni, parantava ääni…

Ääntä on kautta aikain pidetty pyhänä voimana, ilmenipä se sitten laulujen, loitsujen, hymnien tai instrumenteilla tuotetun musiikin muodossa. Ääntä on myös pidetty suorana yhteytenä inhimillisen ja jumalallisen välillä. Muinaisissa mysteerikouluissa on poikkeuksetta opetettu äänenkäyttöä luovana ja parantavana voimana. Alkuperäiskansojen keskuudessa ääni on ollut lääke, jolla on parannettu sairaita. Äänen avulla on mahdollista päästä eroon kielteisyydestä niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

 

Äänityöpajoissa käydään läpi monenlaisia asioita liittyen ääneen. Teemme erilaisia ääniharjoituksia, joissa pääsemme käyttämään ja kuulemaan omaa ääntämme ilman arvostelua tai vertaamista. Opimme arvostamaan omaa, vapaana soivaa ääntämme sellaisena kuin se on ja todennäköisesti löytämään siitä ihan uusiakin, jopa hoitavia ja parantavia ulottuvuuksia.

Minua kiinnostaa nimenomaan löytää äänen pyhyys ja äärettömyys ja että äänen kanssa kaikki on sallittua. Se ajatus on myös erittäin kiehtova, että äänellä voi parantaa ja hoitaa, ei vain itseään vaan muita ja koko ympäröivää maailmaa. Kun annamme itsemme soida Jumalan soittimena, tuomme juuri sitä kaikkein puhtainta ja ominta sisintämme maailmaan.

 

Äänimatkat ja -rentoutukset (myös virtuaalisesti)

 

Äänimatkan aikana osallistujat lepäävät rennosti alustoillaan ja käytän shamaanirumpua ja  omaa ääntäni luomaan tietynlaisen äänimaiseman. Rummulla ja ihmisäänellä on hyvin rentouttava ja hoitava vaikutus. Äänimaisema muodostuu joka kerralla ryhmän mukaan erilaiseksi. Ja jokainen ryhmäläinen kokee matkan omalla tavallaan ja rummun ääni ja ihmisääni voivat herättää tunteita ja joitakin kauan piilossa olleita tunnemuistoja. Ne kaikki ovat sallittuja ja luon turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi olla juuri sellainen kuin on.

Naistenpiirit

 

Tuhansien vuosien ajan ovat naiset eri puolella maailmaa sijaitsevissa heimoissa ja kylissä kokoontuneet eri tavoilla yhteen jakamaan kokemuksiaan, opettamaan, kuuntelemaan ja oppimaan. Näiden naisten pulssi sykkii meissäkin. Heidän viisautensa virtaa läpi aikojen, se kuuluu hiljaisessa laulussa, joka kertoo naisten yhteydestä ja kauneudesta. Meidän on vain pysähdyttävä riittävän pitkäksi aikaa ja painettava korva sydäntä vasten, jotta kuulisimme sen kutsun.

Kuumaja on esimerkki naisten tavasta kokoontua yhteen parantumaan ja oppimaan uutta. Amerikan alkuperäiskansaan kuuluvan klaanin äiti Spider selittää kirjassa "Song of bleeding", että naiset lähtivät kuukautisten alkaessa perheensä parista ja menivät pyhään verimajaan, jossa he saivat rauhassa keskittyä itseensä. Koko yhteisö arvosti ja kunnioitti majaa, sillä siellä naiset näkivät mm. kasvien istutusta, parantamista, yhteisön ihmissuhteita koskevia unia ja näkyjä. Kun yhteisö tarvitsi neuvoja, majassa olevat naiset esittivät kysymykset esi-isille.

Juuri tällaisissa arkielämästä erillään olevista paikoissa naiset kertoivat oivalluksistaan ja näkemyksistään toisilleen ja jakoivat viisautensa myöhemmin koko yhteisön kanssa. Monet näistä muinaisista opetuksista ovat kadonneet, mutta ne jatkavat elämäänsä meidän sisällämme.

Minusta isoäitiemme viisaus on kuin siemenen, jonka jokainen perii syntymässä. Se odottaa kärsivällisesti pääsevänsä esiin ja tulevansa avatuksi. Se on meidän perintömme, paluumme kotiin omaan itseemme ja oman ryhmämme luo. Starhawk, joka on kirjan The spiral dance kirjoittaja ja yksi jumalatarliikkeen merkittäviä innoittajia, kuvaa ryhmää näin:

"Me kaikki haluamme palata kotiin tuohon paikkaan, jossa emme ole koskaan olleet - paikkaan, jonka muistamme hämärästi, jonka voimme kuvitella mielessämme hämärästi, josta näemme pieniä välähdyksiä toisinaan. Yhteisö. Ihmisiä, joilla voimme puhua suoraan sydämestämme ilman, että sanat takertuvat kurkkuun. Piiri, jossa kädet avautuvat ottamaan meidät vastaan, jossa silmät kirkastuvat meidän saapuessamme, jossa äänet iloitsevat kanssamme, kun löydämme oman voimamme. Yhteisö tarkoittaa voimaa, joka yhtyy meidän voimaamme tekemään työn, joka on tehtävä. Käsiä, jotka tukevat meitä, kun horjumme. Parantavaa piiriä. Ystävien piiriä. Paikkaa, jossa voimme olla vapaita." PIIRIIN PALAAMINEN (kirjasta: Soturijumalatar)

Kysy rohkeasti näistä lisää. Jos sinulla on oma joogastudio tms. tai kaveriporukka, voin tulla luoksenne pitämään piirin, tekemään äänihoidon/rentoutuksen tms. 

bottom of page