top of page
Kvanttihypnoosimatkat 

Pidän ryhmille kvanttihypnoosimatkoja, joissa huomio käännetään sisäänpäin ja pyydetään ohjausta sisäiseltä viisaudelta. Matka tapahtuu joko joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Kvanttihypnoosin aikana voi kokea sisäisen maailman rikkauden ja saada vastauksia rakkaudelliselta lähteeltä, ja yleensä sen aikana on koko ajan tietoinen ulkoisesta ympäristöstä. Kokemusta voisi verrata ohjattuun meditaatioon sillä poikkeuksella, että induktion (transsiin auttavan ohjauksen) jälkeen jokaisen oma sisäinen viisaus kuljettaa kokijaa sellaiseen kokemukseen mitä hän eniten tarvitsee saadakseen parhaan mahdollisen avun. Kokemus on henkilökohtainen vaikkakin ryhmän jäsenet voivat kokea samankaltaisia tarinoita, elämiä, tuntemuksia ja/tai teemoja. 

Kannustan ihmisiä mukaan ryhmätapahtumiin, koska ryhmänä saamme aikaan huomattavasti enemmän kuin yksin. Kvanttihypnoosihoidon kehittänyt Dolores Cannon kirjoitti kirjassaan The search for hidden sacred knowledge: "Työssäni on monta kertaa korostunut mielen voima keskittymisessä ja luomisessa. Tärkeä viesti (asiakkaiden korkeimmalta tietoisuudelta) on, että jos yhden ihmisen mielen voima voi muuttaa olosuhteita, niin kuvittele mitä ryhmä voi saada aikaan. Jos saa ryhmän ihmisiä keskittymään yhteen asiaan niin se voi muuttaa maailmaa ja todella saada ihmeitä aikaan. Koska ryhmän voima ei ole ainoastaan moninkertainen vaan paljon paljon enemmän. Ryhmällä on valtava voima.” 

 

Näissä tilaisuuksissa autamme toisiamme keskittymään rakkauden ohjaukseen ja näin vapautumaan pelon harhakuvista.

Energiahoidot

 

Teen energiahoitoja etänä isommallekin porukalle. Voit ottaa hoidon vastaan mukavasti kotonasi sängyllä lepäillen.  Ilmoitan niistä erikseen facebookissa Louhen sydän -sivulla.

Äänimatkat ja -rentoutukset (myös virtuaalisesti)

 

Äänimatkan aikana osallistujat lepäävät rennosti alustoillaan ja käytän shamaanirumpua ja  omaa ääntäni luomaan tietynlaisen äänimaiseman. Rummulla ja ihmisäänellä on hyvin rentouttava ja hoitava vaikutus. Äänimaisema muodostuu joka kerralla ryhmän mukaan erilaiseksi. Ja jokainen ryhmäläinen kokee matkan omalla tavallaan ja rummun ääni ja ihmisääni voivat herättää tunteita ja joitakin kauan piilossa olleita tunnemuistoja. Ne kaikki ovat sallittuja ja luon turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi olla juuri sellainen kuin on.

bottom of page