top of page
Kvanttihypnoosi 

Kvanttihypnoosi on ennen kaikkea matka oman sisäisen viisautesi äärelle, mutta siinä saat myös korkeavärähteistä energiahoitoa. Kvanttihypnoosissa ei ole mitään sen kummempaa mystiikkaa, kuin että istunnon aikana kehosi on rentoutunut ja olet kevyessä transsissa, jolloin järkeistävä mielesi pysyy ikäänkuin taka-alalla. Tuossa tilassa sinun on mahdollista helpommin kuulla korkeimman tietoisuutesi ääni ilman egon häiritsevää tulkintaa asioista. Vastaukset tulevat sinulle puhtaana ja suodattamatta, suoraan sisäiseltä viisaudeltasi.

 

Kun päätät tulla kvanttihypnoosiin, alitajuntasi alkaa jo aktivoitua tuossa vaiheessa. Sinun on myös hyvä etukäteen miettiä muutama kysymys, joihin toivot saavasi vastauksen istunnossa. Ota tuo lista mukaasi istuntoon, niin käymme sitä läpi ennen hypnoosia. Jos mitään kysymyksiä ei tule mieleesi, mutta haluat muuten kokea istunnon, se on täysin mahdollista, jolloin kvanttihypnoosissa tulee esiin sellaisia asioita, jotka parhaiten palvelevat sinun korkeinta parastasi juuri tuolla hetkellä. Kvanttihypnoosissa saa usein vahvistuksen sille, minkä jo etukäteen tietää. Joskus vastaukset ovat toki olleet aika yllättäviäkin, sillä mehän emme läheskään aina saa sitä, mitä mielemme niin kovasti haluaa, vaan sen, mitä me juuri sillä hetkellä tarvitsemme kehittyäksemme ja kasvaaksemme ihmisinä.

 

Jokainen kokee kvanttihypnoosin omalla tavallaan ja jokainen, joka pystyy nukahtamaan, menee myös transsiin. Asiat voivat ilmentyä tarinoina, mielikuvina, ääninä, tuoksuina, selvätietona, kehotuntemuksina ja tunteina. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa kokea kvanttihypnoosi. Joskus istunnon aikana tai sen jälkeen voi kokea myös pahoinvointia, mutta se on vain merkki siitä, että jokin piilossa ollut asia nousee pintaan ja se on hyvä. Istunnon jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä aivan kuin muissakin energiahoidoissa. Kun olet luonani lähihoidossa, keskustelemme vielä hypnoosin kulusta,  tarjoan sinulle teetä ja pientä naposteltavaa, jolloin integroidut taas takaisin tähän hetkeen ja paikkaan. Hypnoosin jälkeen on hyödyllistä, jos varaat itsellesi vielä mahdollisuusen levätä ja sulatella kaikkea hypnoosissa kokemaasi. 

 

Milloin esimerkiksi kannattaa tulla kvanttihypnoosiin?

 

Silloin, kun toivot pääseväsi yhteyteen oman sisäisen viisautesi kanssa.

Silloin, kun olet elämän risteyskohdissa ja muutosten pyörteissä.

Silloin, jos kaipaat vahvistusta itsellesi.

Silloin, kun elämäsi tuntuu junnaavan samassa kohdassa, etkä pääse eteenpäin.

Silloin, kun jonkin ison päätöksen tekeminen askarruttaa sinua.

Silloin, kun haluat saada selvyyttä, miksi vaikkapa jokin sairaus vaivaa sinua.

Ja myös silloin kun olet halukas saamaan syvän hoidollisen kokemuksen, jota ohjaa sinun oma korkein tietoisuutesi.

​Ero perinteiseen hypnoosiin

 

Perinteisessä hypnoosissa istunnossa annetaan asiakkaalle hypnoosin aikana suggestioita, joilla pyritään saavuttamaan toivottu tulos kuten tupakasta tai kivusta eroon pääseminen. Hypnotisoija ja asiakas keskustelevat tavoitteista ennen hypnoosia, joten hypnoosissa annetut suggestiot pohjautuvat tälle keskustelulle. 

 

Kvanttihypnoosi taas on energiahoitoa, joka hoitaa ihmistä kokonaisuutena käyttäen hyväkseen asiakkaan omasta sisäisestä viisaudesta kumpuavaa tietoa, jota rationaalinen mieli ei useinkaan ymmärrä. 

 

Istunnon kesto vaihtelee 1,5 tunnista (pikakvanttihypnoosi) kolmeen tuntiin alku- ja loppukeskusteluineen. Istunto voidaan pitää myös etänä esim. Skypen välityksellä. Nauhoitan istunnon (ei pikakvanttia), jolloin siihen voi (ja on suositeltavaakin) palata jonkin ajan kuluttua istunnon kokemisen jälkeen. 

Intuitiivinen energiahoito

 

Intuitiivinen energiahoito on syvälle menevä, ihmistä vanhoista energiarakenteista vapauttava hoitomuoto. Mielemme haluaa yleensä paljon asioita. Ne fyysiset vaivat, joita meillä on, tuntuvat ikäviltä, mutta niillä on meille jokin sanoma, josta meidän on tarkoitus oppia jotain. Haluamme ehkä päästä niistä eroon kertaheitolla, mutta energiahoito auttaa aina kokonaisvaltaisesti, mikä tarkoittaa sitä, että hoidon vaikutus ulottuu syvemmälle kuin mitä osaamme kuvitella.

 

Siksi voi olla, että se, mitä mielemme toivoo tapahtuvaksi, ei tapahdukaan, vaan hoito vaikuttaakin jotenkin muulla, hienovaraisemmalla tavalla, jonka ymmärrämme vasta paljon myöhemmin, kun alamme nähdä omaa toimintaamme ja sen vaikutuksia oloomme ja elämäämme.

Käytän energiahoidossa vaihtelevasti myös omaa ääntäni, rummutusta, kristalleja ja myös eteerisiä öljyjä. Sinun tehtävästi on vain maata rennosti hoitopedillä ja ottaa hoito vastaan. 

 

Lähihoitona kesto 60 tai 90 min keskusteluineen. Etähoidon kesto 45 min ja se sisältää lyhyen ääniviestin hoidon jälkeen hoitajan huomioista hoidon aikana. 

 

Access Bars®


Access Bars on hoito, jossa kosketetaan hellästi pään 32 pistettä. Näiden pisteiden koskettaminen auttaa vapauttamaan helposti ja vaivattomasti elämää rajoittavista ajatuksista, uskomuksista ja emootioista. 

Kesto noin 75 min keskusteluineen. 

Kvanttihypnoosi
bottom of page